gediplomeerd en gecertificeerd:

  Sportmassage

  Triggerpoint therapie

  Dorn therapie

  Breuss massage

  Medical taping (kinesio)

  Klassieke massage

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Gerard Bezema, sinds 2011 ben ik officieel gestart met AGB massagetherapie, een praktijk voor sport- en therapeutische massages.

Sport is mijn passie. Zelf sport ik al mijn hele leven. Waterpolo, basketbal, zaal- en veldvoetbal. Na mijn voetbalcarrière ben ik begonnen met hardlopen. Eerst voor mezelf en vervolgens bij loopgroep Nienoord. Daarnaast sport ik bij een fitnesscentrum en doe aan yoga.

Van jongst af aan had ik al interesse in het functioneren van het menselijk lichaam. In het algemeen, maar ook in relatie tot sport. Sportmassage helpt bij blessures, maar is ook preventief. Voorkomen van klachten is zeker zo belangrijk als de behandeling ervan.

Diploma

De opleiding Sportmassage is door N.E.S.M. erkend (Nederlandse Examenstichting Sportverzorging en Massage) en valt onder V.O.S. Opleidingen.

Erkenning

De opleiding Sportmassage Groningen is aangesloten bij BSM-OSG (belangenvereniging voor massage en sportverzorging in Groningen, Friesland en Drenthe). Deze is erkend en valt onder de NBSM (Nederlandse Brancheorganisatie Sportverzorging en Massage).